Analist: Gelecek Hafta Altın Fiyatı, Bu Düzeylerde Olabilir!

Tr52Tr

New member
Altın fiyatı haftanın başında biraz düştü, lakin piyasa analisti Christopher Lewis, haftanın mum çubuğunun zirvesine hakikat kapanırken sarı metalin bir daha güç belirtileri göstermeye başladığını söylüyor. Christopher Lewis’in teknik tahlilini, Kriptokoin.com okuyucuları için hazırladık.

Analist, altın fiyatı için kritik düzeyleri belirliyor

Analiste nazaran, birkaç hafta evvel büyük bir çekiç oluşturduğumuz ve artık bunu desteklemek için öbür bir çekiç oluşturduğumuz için altın piyasaları bir müddetdir biraz temel oluşturuyor. Christopher Lewis, şu düzeydeki harekete dikkat çekiyor:

Şu anda altının 1.820 dolar düzeyini alıp alamayacağını görmek için bekliyorum, zira şayet yapabilirse bu piyasanın nitekim yükselmeye başlayabileceğini düşünüyorum.

Bu ortada analist, daha küçük bir durumda kalınması durumunda, “Yeni yıldan daha sonraki atak için kendinizi hazırlayabilirsiniz” diyor ve şu an ve tarım dışı maaş bordrosu içinde likiditenin kıymetli bir sorun olacağını hatırlatıyor. Analist, şu tavsiyede bulunuyor:

Bu niçinle seçtiğiniz rastgele bir durumda çok agresif olmayın.

Analist, bu noktada, bahsetmiş olduğu küçük direncin kırılması halinde, 1.875 dolar düzeyine yanlışsız bir hareket görülebileceğine inanıyor. “Altın fiyatı olağan olarak ABD dolarından pek etkileniyor, o yüzden orada olup bitenlere uygun bakın” diyen analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Altın piyasası pek uzun bir müddetdir yatay seyrediyor ve artık bu aralığın en altında olduğumuza nazaran, aylardır gördüğümüz ileri geri hareketi sürdürmek için toplanmamız mantıklı geliyor.

Analist, “Burada tekerleği bir daha icat etmeye çalışmıyorum, yalnızca bir müddetdir aşikar olan oluşumlardan yararlanmaya çalışıyorum ve bu niçinle biroldukca insanın tıpkı trade bakacağını düşünüyorum” diyor ve genel olarak, düşüşler meydana geldikçe satın alma fikrini sevdiğini belirtiyor.