Başkan, Almanya'nın kadınları tam zaman için nasıl kazandığını söylüyor

Nicea

New member
ABD hükümeti ve bazı büyük şirketlerin çeşitlilik cinsiyet çeşitliliğini geri çektiği bir zamanda, Almanya bir umut parıltısıdır. Bu, Amerikan Kadın Hakları Aktivisti ve Küresel Kadın Zirvesi Başkanı Irene Natividad, bu hafta Berlin'de açıklandı. Bu nedenle, bu yıl Alman başkentinde Kadınlar için Davos olarak da bilinen 35. zirveyi yapmaya karar verdi.

Natividad, “Almanya'nın küresel kadın zirvesinin misyonunun özünü oluşturduğu ilerleme, yani dünya ekonomilerindeki kadınlar için aynı rekabetçi koşulları yaratmak için.” Dedi. Bunu yaparken, 2016 yılında piyasaya sürülen denetim kurulları için listelenen kadın kotası ve eşit şirketler de dahil olmak üzere yönetim pozisyonlarındaki kadınların oranını artırmak için önlemler övdü.

Amerikalılar ayrıca kadınların haklarının artık Alman dış politikasının ayrılmaz bir parçası, Anahtar kelime feminist dış politika Annalena Baerbock'un (Yeşiller) olduğundan memnun. Temmuz ayındaki zirvede Natividad, Almanya'daki en iyi iş liderlerinden bazılarını sunmak ve kadın yeteneklerini teşvik etmek istiyor. Katılımcılar arasında Mercedes-Benz Group AG, Annette Matzat'ın İK ve Çalışma Politikası Başkanı; Bayer, Heike Prinz baş yetenek memuru veya Deutsche Telekom AG, Claudia Nemat teknolojisi ve yenilik yönetim kurulu üyesi.

Hibritler ve Uzaktan Çalışma: Kadınlar tam zamanlı olarak böyle kazanılabilir

Kadın yeteneklerin tanıtımı da daha fazla ekonomik büyümeye katkıda bulunabilir. Ve bu büyüme acilen bu büyümeye ihtiyaç duyuyor. Çeşitli politikacılar-tüm eski finans bakanı Christian Lindner (FDP), bu nedenle, tekrar tekrar Almanları çok az çalışmaya ve yarı zamanlı olarak daha fazla seçmek için suçluyorlar. Endüstriyel çalışmalar gerçekten de özellikle kadın olduklarını göstermektedir. Giderek daha fazla kadın Almanya'da çalışıyor, ancak bunların yarısı şu anda bir zamandır, ancak birçoğu daha fazla çalışmak istiyor. Aynı zamanda, Almanya'daki doğum oranı önemli ölçüde düşüyor.

Siyaset bu kadınları tam zaman için nasıl kazanabilir ve doğum oranlarını tekrar iyileştirebilir? Natividad, hibrit ve uzaktan çalışmaya geçişin yanı sıra esnek çalışma saatlerinde tam zamanlı çalışmak isteyen kadınlar için büyük bir yardım görüyor.

İyi bilinen kadın hakları aktivistini talep ediyor. Nüfus artışı söz konusu olduğunda, devletler ve Almanya nihayet göçmenlerin “Almanları veya Amerikalıları yapmak istemeyen” işler için genellikle vazgeçilmez olduklarını kabul etmelidir.

Amerika Birleşik Devletleri göçmenler olmadan var olmazdı, bu yüzden Trump hükümetinin birçoğunu şimdi atmak istediği için endişeleniyordu. Sonunda, akıllıca bir göç karışımı ve tam zamanlı uzaktan çalışmanın mevcudiyeti daha fazla istihdama ve daha fazla ekonomik büyümeye katkıda bulunabilir, Natividad ikna olmuştur. Kesinlikle doğru olmayan şey, kadınların çok az çalışacağı iddiasıdır. Ev işi de zor bir iş olduğu için söylenir.

Geri bildiriminiz var mı? Bize yaz! letter@Haberler