BMS ÇELİK HASIR SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımından Elde Edilecek – Edilen Fonun kullanmasına Ait Rapor BMS ÇELİK HASIR SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımından Elde Edilecek – Edilen Fonun kullanmasına Ait Rapor )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Sermaye Artırımından Elde Edilecek / Edilen Fonun kullanmasına Ait Rapor
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Evet (Yes)
Bahse Ait Daha Evvel Yapılan Açıklamanın Tarihi
09.11.2022
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
BMS ÇELİK HASIR A.Ş. (Şirket) sermaye artırımı niçiniyle elde edeceği halka arz gelirlerinin kullanım yerlerine ilişkin yönetim kurulu raporunu 12 ŞUBAT 2021 tarih ve 2021/02 sayılı yönetim kurulu sonucu ile onaylamış ve izahnamede ilan edilmiştir. Bu rapor, Sermaye Piyasası Konseyi’nin VII-128.1 No’lu Pay Tebliği’nin 33. Maddesi uyarınca hazırlanmış olup, sermaye artırımından elde edilen fonun belirtilen biçimde kullanılıp kullanılmadığına ilişkin değerlendirmeleri içermektedir.
Hürmetlerimizle,
BIST
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Sermaye Artırımından Elde Edilecek / Edilen Fonun kullanmasına Ait Rapor
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Evet (Yes)
Bahse Ait Daha Evvel Yapılan Açıklamanın Tarihi
09.11.2022
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
BMS ÇELİK HASIR A.Ş. (Şirket) sermaye artırımı niçiniyle elde edeceği halka arz gelirlerinin kullanım yerlerine ilişkin yönetim kurulu raporunu 12 ŞUBAT 2021 tarih ve 2021/02 sayılı yönetim kurulu sonucu ile onaylamış ve izahnamede ilan edilmiştir. Bu rapor, Sermaye Piyasası Konseyi’nin VII-128.1 No’lu Pay Tebliği’nin 33. Maddesi uyarınca hazırlanmış olup, sermaye artırımından elde edilen fonun belirtilen biçimde kullanılıp kullanılmadığına ilişkin değerlendirmeleri içermektedir.
Hürmetlerimizle,
KAP
www.kap.org.tr
BIST