“Haftaya Güç Olacak” Analist: Altın’da Bu Düzeyleri Bekleyin!

Tr52Tr

New member
Bir altın analisti, pahalı metalin önümüzdeki hafta hangi düzeyleri gorebileceği hakkında kestirimlerini paylaştı. Kriptokoin.com olarak Christopher Lewis’in fikirlerini aktarıyoruz…

Christopher Lewis: Altın meblağları bu düzeyleri bakılırsabilir

Altın piyasaları, hafta boyunca epey büyük kazanımlara bağlı kalmak için biraz gayret etti. Analiste bakılırsa bu, bir aylık konsolidasyon alanından çıkan ve bunun haricindeki her şeyi geri veren bir piyasa. Christopher Lewis, “bu niçinle, bu noktada biraz temkinliyim, fakat bu hafta için mum çubuğunun zirvesinin üzerine çıkarsak, bu pazarın 1.870 dolar düzeyine gerçek ilerleyebileceğine inanıyorum,” sözlerini kullanıyor. Bunun, haftalık grafik için küçük bir çıkar olduğunu, lakin bundan daha sonra 1.900 dolar düzeyini kırmaya çalışma mümkünlüğünü ortaya çıkardığını düşünüyor.

Analiste nazaran altında, ruhsal olarak kıymetli bir bakış açısıyla 1.800 dolar düzeyine yakın değerli ölçüde dayanağımız olduğunu belirtmekte yarar var, lakin bunun altında 1.775 dolar bölgesinde de dayanağımız var. Lewis, bu düzeylerin üzerinde kalabildiğimiz sürece, hala kimi kazanımlar elde etme talihimizin olduğunu düşünüyor. “Bunlardan vazgeçersek, işler hayli çabuk berbatlaşabilir. Sonuç olarak, bunun karar vermesi gereken bir pazar olduğunu düşünüyorum,” tabirlerini kullanıyor. Lewis, son olarak aşağıdaki kestirimini aktarıyor:

Altının enflasyon argümanıyla biraz güçlendiğini düşünüyorum, lakin şu anda enflasyonun tepe yapmış olabileceğine inanan traderlar var ve bu nitekim doğruysa, amaç düzeylerin bir daha başı belada olacak. Önümüzde güçlü birkaç hafta olduğunu düşünüyorum ve nereye gidebileceğimize dair bir fikir edinmek için önümüzdeki birkaç güne mutlaka dikkat etmemiz gerekecek. Unutmayın, uzun vadeli grafikleri hareket ettirmek için kısa vadeli grafiklerde ivmeye gereksinimimiz var.