IŞIK PLASTİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş.( Hisse Alım Satım Bildirimi

Brown

Global Mod
Global Mod
IŞIK PLASTİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş.( Hisse Alım Satım Bildirimi IŞIK PLASTİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş.( Hisse Alım Satım Bildirimi )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Hisse Alım Satım Bildirimi

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Hususa Ait Daha Evvel Yapılan Açıklamanın Tarihi

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Hisse Alım Satım ayrıntıları

Açıklamalar

Sermaye Piyasası Şurası’nın Seri: II, N15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Erpet Turizm İnşaat Taahüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafınca Kuruluşumuza gönderilen hisse alım satım süreçlerine ait açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafınca KAP’a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafınca incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği manasına gelmez.

Hisse Alım Satım ayrıntıları
Süreç Tarihi Alım Sürecine Husus Hisselerin Toplam Nominal Meblağı (TL) Satım Sürecine Husus Hisselerin Toplam Nominal Fiyatı (TL) Süreçlerin Net Nominal Fiyatı (TL) Sahip Olunan Hisselerin Gün Başı Nominal Fiyatı (TL) Sahip Olunan Hisselerin Gün Sonu Nominal Meblağı (TL) Sahip Olunan Hisselerin Gün Başı Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%) Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Başı Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%) Sahip Olunan Hisselerin Gün Sonu Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%) Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Sonu Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)

BIST