İŞ’TE KADIN SERGİSİ

celikci

Active member
İŞ’TE KADIN SERGİSİ
Kütahya Belediyesi ve Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen, ‘İş’te Kadın Fotoğraf Sergisi’ düzenlenen törenle açıldı.

Kütahya Belediyesi hizmet binası girişindeki serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Alim Işık, Kadınların evlerde ana, eş ve evlat, dışarıda iş ortağı, iş kadını, vatandaş ve toplumun olmazsa olmazı olduğunu söyledi.
Kadınların baş tacı olduğunu kaydeden Işık, şöyle konuştu: “Öncelikle gerçekten hayırlı olduğuna inandığımız ve hayırlı olduğunu yaşayarak gördüğümüz güzel bir günde böyle bir etkinlik vesilesi ile bir arada olmaktan mutluyuz. Kadınlarımız başımızın tacı omuzlarımızda yükselen değerlerimiz. Kadınlarımız evlerimizde eş ve ana dışarı da iş ortağı, iş kadını, vatandaş ama olmazsa olmaz. Ben hep derse ilk girdiğimde öğrenciyle ilk karşılaştığım da öğrencilerime bir cümle yazdırırdım Atasözleri sivil hayatın anayasasıdır altına Prof. Dr. Alim Işık bunu hiçbir zaman unutmayın bir yerlerde dursun diye. Dolayısıyla Atasözlerimiz yerinde sözler evi yapan dişi kuştur diye boşuna dememişler eğer evladın yoksa huzur da yoktur tertipte yoktur düzende yoktur evde kadın yoksa ana da yoktur çocukta yoktur. Dolayısıyla böyle bir günde kadının elinin değdiği ve ya mutlaka içinde kadının olduğu fotoğraf sergisini arkadaşlarımız anlamlı bir şekilde planlamışlar. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum nice günlere hep birlikte ulaşalım kadın ve erkek dayanışmasıyla.”
Dernek Başkanı Emel Oğur ise böylesine anlamlı bir projede yer aldıkları için duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Sergiye katkı sağlayanlara çeşitli hediyeler de takdim eden Işık, daha sonra katılımcılarla birlikte sergiyi gezdi.
Sergi, Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek. RAMAZAN DOĞAN

The post İŞ’TE KADIN SERGİSİ first appeared on Medya Kütahya.

medyakutahya.com Adresinden Alıntıdır.