SAVAŞ MAĞDURLARINA KIŞ YARDIMI

celikci

Active member
SAVAŞ MAĞDURLARINA KIŞ YARDIMI
Tavşanlı Yardım ve Kardeşlik Platformunu tarafından Suriye’nin İdlip ve Azez bölgeleri için kış yardımı organizasyonu gerçekleştirildi. Kampanya kapsamında toplanan 4 tır dolusu yardım malzemesi dualarla bölgeye gönderildi.

Tavşanlı Kardeşlik ve Yardım Platformu tarafından sürdürülen yardım kampanyalarından birisi olan ve Suriye Yardım Kampanyası tamamlandı. Kısa sürede Tavşanlı halkı 4 tırlık konvoy hazırlayarak Azez ve İdlib şehirlerine dualar eşliğinde gönderdi.

Törene Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Başkan Vekili Naci Erarslan, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akar, Tavşanlı Müftüsü Hüseyin Aksoy, platform üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Kardeşlik ve Yardım Platformu adına konuşan Talha Kılıç, tüm Tavşanlı halkına teşekkür ederek benzer faaliyetlerin devam edeceğini kaydetti.

Yardım tırları, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle ve yapılan dualarla Suriye’ye doğru yola çıktı. Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, yardım kampanyasının düzenlenmesinde emeği geçenlere ve destek veren herkese teşekkür etti. İHA

The post SAVAŞ MAĞDURLARINA KIŞ YARDIMI first appeared on Medya Kütahya.

medyakutahya.com Adresinden Alıntıdır.