Son Altın Çöküşünü Bilen Ekonomist, Ocak Ayına İşaret Etti!

Tr52Tr

New member
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dolar ve altın çöküşünü bilerek tüm dikkatleri üzerine çekti. İslam Memiş’in ‘dolar ve altın çökecek’ demesinin üstünden 12 saat geçmeden piyasalar çakıldı. Artık ise İslam Memiş, yeni öngörüsünde Ocak ayına dikkat çekti ve “sürpriz bekliyorum” dedi. Kriptokoin.com olarak, bilgileri sizler için derledik, bir arada mevzuyu inceleyelim…

Son altın çöküşünü bilen ekonomist İslam Memiş’ten yeni yorumlar!

Ekonomist ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son piyasa çöküşünü öngörmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. İslam Memiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son açıklamalarının akabinde çöküş yaşayan altın ve dolar piyasalarının durumunu 12 saat öncesinden haber verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TL teşvik paketini açıklamasının akabinde dolar kuru bir gecede yüzde 30 kıymet kaybetti. Ekonomist tamda bu düşüşü öncesinden öngördü.

İslam Memiş’in ‘dolar ve altın çökecek’ demesinin üstünden 12 saat geçmeden piyasalar derin düzeltmelere sahne oldu. Artık ise ekonomist gündeme oturan yeni açıklamalarda bulundu. Para piyasaları uzmanı, yeni yorumlarında Ocak ayına dikkatleri çekti. İslam Memiş hususa yönelik şu yorumlarda bulundu.

Ben nazaranv değişikliği ve kabine değişikliği bekliyorum. Ocak ayında en geç. daha sonrasında da dış siyasette sürpriz değişiklikler bekliyorum. Bunlar da iktisadın dinamiklerini olumlu tarafta destekleyecek, Türk lirasına biraz daha rahat nefes aldıracak diye düşünüyorum.