İSTİKLAL MARŞI HEYECANI

celikci

Active member
İSTİKLAL MARŞI HEYECANI
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine Kütahya’da yeniden bayrak töreni düzenleme heyecanı yaşandı.

Linyit Ortaokulu’ndaki törende İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, müdür yardımcıları, okul müdürü ve öğretmenler İstiklal Marşı okudu.
Başyiğit, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde olduğu gibi Kütahya’daki tüm okullarda da bayrak töreni gerçekleştirildiğini belirtti.
Salgın nedeniyle uzun zamandır yapılamayan bayrak törenini yeniden düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını, İstiklal Marşını coşkuyla okuduklarını anlatan Başyiğit, şunları kaydetti: “Bu yılın aynı zamanda İstiklal Marşı yılı ilan edilmesiyle birlikte bunu daha da anlamlandıran bir etkinlik gerçekleştirmiş olduk. İnşallah önümüzdeki günlerde bütün öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte coşkulu bir şekilde İstiklal Marşı törenlerimizi yeniden yapmayı, çocuklarımıza kavuşmayı dört gözle bekliyoruz.
Salgının seyrinde biz azalmanın söz konusu olduğu biliniyor. Bu durum kurallara uymamızla alakalı. Bütün bunların kurallara uymamızı ne kadar önemli hale getirdiğini bir kez daha altını çizmek istiyorum.”
RAMAZAN DOĞAN

The post İSTİKLAL MARŞI HEYECANI first appeared on Medya Kütahya.

medyakutahya.com Adresinden Alıntıdır.